Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Jadłospis

JADŁOSPIS od 19.10.- 23.10.2020 r.

 

Poniedziałek- Zupa ziemniaczana z kiełbasą (250 ml), bułka wrocławska(50g), owoc(1 szt)

alergeny: gluten pszenny, jaja, soja, seler

 

Wtorek- Makaron z sosem z mięsa mielonego, kompot z owoców mieszanych(200 ml),owoc(1szt)

alergeny: gluten pszenny,  mleko, jaja

 

Środa– Zupa ogórkowa z ziemniakami (250ml), bułka wrocławska(50g), owoc(1 szt),

alergeny : gluten pszenny, jaja , seler, mleko

 

Czwartek- Kotlet rybny smażony(80g), ziemniaki(200g), kompot z owoców mieszanych(200 ml), owoc(1 szt), surówka z selera(80g)

alergeny : gluten pszenny, jaja,seler

 

 

Piątek- Pierogi z serem, kompot z owoców mieszanych

(200 ml),owoc(1szt)

alergeny: gluten pszenny,  mleko, jaja

 

 

 

Skład surowcowy dostępny do wglądu w placówce.

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2020-10-20 08:34:34
Ilość wyświetleń: 776
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej